شنبه ۲۴ آذر ۱۴۰۳ |۱۲ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 14, 2024
انقلاب

مدیر مدرسه علمیه حضرت حکیمه سپاهان شهر گفت: انقلابی گری یعنی داشتن روحیه ی جهادی و انقلابی که بدون سکون و وقفه، تمام وجود و بودش را برای اصلاح امور کشور در جهت کسب اعتبار و پیشرفت خرج می کند.

ملیحه فلاحیان در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری«حوزه» در اصفهان، در پاسخ به این سوال که تجلی انقلابی گری در دهه ی پنجم انقلاب اسلامی چیست، اظهار داشت:  ابتدا باید معنای انقلابی گری را تعریف کرد، انقلابی گری یعنی داشتن روحیه ی جهادی و انقلابی که بدون سکون و وقفه، تمام وجود و بودش را برای اصلاح امور کشور در جهت کسب اعتبار و پیشرفت خرج می کند.

مدیر مدرسه علمیه  حضرت حکیمه سپاهان شهر افزود: در انقلابی گری فرد نه تنها  جسم و جانش، بلکه عِرض و آبرویش را نیز برای دفاع از آرمان های انقلاب و نظام و اسلام به ودیعه می گذارد و خود را وقف اقدام، عمل و خدمت می کند و با داشتن تقوای الهی، رعایت حق و عدل را سرلوحه  کار خود قرار داده و همواره برای مردم و کشورش مفید، گره گشا، راه گشا و تحول گرا می باشد.

فلاحیان با بیان اینکه با عنایت به موارد فوق می توان تجلی انقلابی گری در دهه  چهارم انقلاب اسلامی را در اهداف افراد پیر و جوانی دید که با دارا بودن این خصوصیات و صفات بارز کشور را به اقتدار ملی  و اقتدار در عرصه های اجتماعی، سیاسی، فرهنگی، نظامی رسانده اند.

مدیر مدرسه علمیه حضرت حکیمه سپاهان شهر ادامه داد: خودباوری و خودکفایی، قدرت نظامی و دفاعی، دستاوردهای علمی، حفظ استقلال، ثبات و امنیت کشور، عدم تسلط کشورهای بیگانه بر مردم و کشور، استکبار ستیزی همه و همه نشان از عزم راسخ ملت انقلابی و روحیه انقلابی گری دارد.

انتهای پیام

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • IR ۲۲:۱۹ - ۱۴۰۰/۱۱/۲۵
    0 0
    در اوایل انقلاب ، عنوان انقلابی به جمیع گروهها و افراد مخالف نظام پادشاهی اطلاق میشد و با پیروزی انقلاب بمرور این حلقه تنگتر و به افرادی با تفکر دگم و تند و عملگرا اطلاق میشود که تحمل ایده مخالف را ندارند و برای کسب قدرت و حذف مخالفان از هیچ روشی فروگذار نیستند. در منطق این افراد بقای حاکمیت با محوریت عده ای مشخص و تفکر خاص ، شاخص اسلام ناب است و قوانین موخر بر نظر و تشخیص انهاست. در چنین وضعیتی که منافع در گرو تظاهر به دفاع از اسلام حکومتی است، افراد فرصت طلب از همه انقلابی ترند اما از ایثار و فداکاری خبری نیست. اسلام محمدی قربانی چنین شرایطی است که ظلم بالسویه را عدل میدانند و افراد ناتوان بعنوان انقلابی بر مسند امور تکیه زده اند.